Служебният министър-председател Стефан Янев гласува на втория тур на изборите за

...
Служебният министър-председател Стефан Янев гласува на втория тур на изборите за
Коментари Харесай

Стефан Янев: На границата ситуацията е спокойна

Служебният министър-председател Стефан Янев гласува на втория тур на изборите за президент и вицепрезидент в столичното 108 СУ. 

" Отново гласуваме, този път за президентската двойка. Президент и вицепрезидент, съгласно разбиранията на жителите, през днешния ден е добре да изразят своето желание - за двойката, която ще въплъщава закона и президентските пълномощия, за метода, по който ще показва външната ни политика и оформя вътрешната ", съобщи той, откакто упражни правото си на избор. 

" Гласувайте ", прикани служебният министър председател. 

" Всичко, което мислим, което усещаме, нашите страсти би трябвало да бъдат съсредоточени върху това по какъв метод президентската двойка ще извършва заложеното в Конституцията обвързване да въплъщава единството на нацията ", сподели още служебният министър председател.

На границата обстановката е спокойна, отговори Янев на журналистически въпрос Янев. 

„ В такива дни като изборния има малко повече сензитивност, малко повече говорене какво се случва и какво не се случва. От няколко дни там се организира профилирана интервенция, много хора, изпитват стеснение, хипотетично това може да докара до някои обвинявания, че това се прави преднамерено, само че не мисля, че е подобен казусът “, допълни служебният министър председател. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР